Dokumentlösningar

Skrivare och flerfunktionsprodukter

För konsumenter till stora företag, erbjuder Kyocera ett brett sortiment av skrivare och flerfunktionsprodukter (MFP) som är både ekonomiska och ekologiska. Enastående prestanda under lång livslängd har gett våra skrivare ett starkt rykte över hela världen.

ECOSYS Skrivare

Kyoceras ECOSYS-skrivare löser tre viktiga problem samtidigt. De är utformade för att minska miljöpåverkan (Ekologi), minimera driftskostnader (Ekonomi), och enkelt integrera med informationsnätverk (System).

TASKalfa Flerfunktionsprodukter (MFP)

Den ultra-tillförlitliga tekniken som har utformats in i varje Kyocera TASKalfa MFP ger ett heltäckande urval dokumentlösningar för varje användare.

System endast för toner

Tonerkassetter byts enkelt ut utan att andra delar behöver bytas, vilket minskar miljöpåverkan samtidigt som det minimerar driftskostnaden och minskar avfall.

Trummor i amorfiskt kisel

Dessa fotoreceptortrummor skyddas av hårda beläggningar av amorft kisel (a-Si) och amorft kol (a-C) för att ge dubbel livslängd jämfört med våra konventionella modeller - cirka 600 000 sidor. 

PSLP-trummor

Kyocera har utvecklat en PSLP (positivt laddad enkelskikts fotoledare)-trumma som fungerar tillförlitligt över en livslängd 10 gånger längre än konventionella OPC-bildenheter — och erbjuder upp till 100 000 utskrivna sidor utan utbytesdelar.

ECOSYS är ett registrerat varumärke som tillhör Kyocera Corporation i Japan och andra länder.


Lösningar för företag

Kyoceras dokumentlösningar eliminerar driftsproblem genom att utvärdera användarens dokumentmiljö och identifiera strategier för att minska kostnaderna och förbättra produktiviteten. Vi tittar noggrant på varje driftskrav och föreslår kontinuerliga förbättringar för att uppfylla användarens behov.

HyPAS (Hybrid plattform för avancerade lösningar)

MDS (Managed Document Services)

HyPAS är ett registrerat varumärke som tillhör Kyocera Document Solutions Inc. i USA.


Kyocera Document Solutions tilldelas priset "The Blue Angel" i Tyskland

Kyoceras första ECOSYS-modell FS-1500 lanserades som ett nytt koncept 1992 och kunde skriva ut 300 000 sidor utan något underhåll förutom påfyllning av tonern. En senare version utvecklad 1997 var den första skrivaren i världen som erhöll den tyska eko-beteckningen Blue Angel. Sedan dess har Kyoceras ECOSYS-teknologi varit ledande inom dokumentutrustningars prestanda och hållbarhet.