Meddelande från ledningen

Kombinerar Kyoceragruppens olika styrkor för att skapa nytt värde och säkerställa att kunderna är nöjda.

Kyocera sätter högsta prioritet till principen "Kunden först" för att säkerställa att produkterna och tjänsterna som vi levererar hela tiden hjälper människor. Att hålla kunderna nöjda tvingar oss att snabbt svara på förändringarna omkring oss. Vi strävar även efter att skapa nytt värde genom att mobilisera de tekniska förmågorna och ledningsresurserna inom Kyoceragruppen. Vi gör det med hjälp av vår Kyocerafilosofi, vårt Amoeba ledningssystem och vår tro på att leda genom en "förening av våra sinnen". När vi alla kombinerar ansträngningar för att ta ledning i vårt jobb, finner tillfredsställelse i vårt arbete och utvecklar vår verkliga potential, växer vi som människor.

Företag består av människor. Kvaliteten på en teknik, produkt eller tjänst är beroende av människorna bakom den. Vi vill ständigt erbjuda våra kunder nytt värde, genom medarbetare som fullföljer sina drömmar, arbetar entusiastiskt och uppnår sina egna mål.

Kyoceras filosofi

Kyoceras filosofi avser livskvalitet och ledning. Dess centrala princip är att "Göra det rätta som människa", ett koncept som vi inkluderar i allt vårt beslutsfattande. Genom att visa vikten av rättvisa och flitig ansträngning, fungerar den som ett paradigm för vårt uppförande.

Filosofins nyckelord

Amoeba ledningssystem

(decentraliserad ledning)

”Amoeba Management” innebär att en organisation delas upp i små oberoende resultatenheter som är direkt kopplade till sina respektive marknader. Systemet utvecklar ledare med ansvarskänsla och bildar grunden för Kyoceras "Alla medarbetare leder"

Om Amoeba Management