THE NEW VALUE FRONTIER
  1. Home
  2. Om
  3. Affärssegment
  4. Information och kommunikation

Information och kommunikation

Förbinda världen med informations- och kommunikationsteknik (IKT)

Dagens ständigt föränderliga värld ökar efterfrågan på snabbare, bekvämare och mer pålitliga kommunikationssätt.
Kyoceras expertis inom informations- och kommunikationsteknik främjar en framtid som är mer uppkopplad än någonsin, genom banbrytande IKT-lösningar – inklusive smartphones, Internet of Things (IoT)-applikationer och IKT-ingenjörstjänster.

Innovativa 5G-relaterade lösningar och applikationer

5G millimetervåg infrastrukturutrustning

I takt med att allt fler uppgraderar till 5G får millimetervågstekniken, som möjliggör större täckning av 5G-kommunikationstrafik, allt större uppmärksamhet. Kyocera bedriver forskning och utveckling av 5G millimetervåg infrastrukturutrustning, såsom CPE (customer premises equipment) och metasurface-refraktorer och reflektorer, genom att kombinera olika tekniker som vi har utvecklat under många år inom vår telekommunikationsverksamhet. Genom att utveckla infrastrukturutrustning som är kompatibel med millimetervågor kan vi frigöra 5G:s fulla potential för att lösa arbetskraftsbristen vid tillverkningsanläggningar med hjälp av fjärrstyrda robotar, effektivisera fjärrövervakning med hjälp av högupplöst video och lösa andra problem i en mängd olika situationer.

Produkter och lösningar

Full support från nätverksenheter till tjänster

Kyocera har åtagit sig att erbjuda "JAPAN MADE" lösningar för mobil kommunikation - robusta enheter med riktade hårdvaru- och mjukvarufunktioner tillsammans med ett dedikerat supportsystem för enhetens livscykel.

Robust smartphone med hög tålighet TORQUE®

5G-kompatibel enhet K5G-C-100A

Avancerad trådlös MCA-radio KC-PS701

* "TORQUE" är ett registrerat varumärke som tillhör KYOCERA Corporation.

Hjälper kunder att sätta kunskap i arbete för att driva förändring

MFP, skrivare och ECM*1- och CSP*2-lösningar

Kyoceras produktportfölj för dokumentlösningar innehåller ett brett utbud av miljövänliga och ekonomiska MFP-enheter och skrivare, utöver kommersiella bläckstråleskrivare. Vi tillhandahåller ECM- och CSP-lösningar som förbättrar företagens operativa effektivitet och produktivitet och gör det möjligt för dem att hantera och använda all sin interna information och data på ett heltäckande sätt. *1 ECM : Enterprise Content Management *2 CSP : Content Services Platform

MFP och skrivare

Kommersiella bläckstråleskrivare

Avancerade komponenter som stödjer ett uppkopplat samhälle

Elektroniska och halvledarkomponenter

Används i enheter som sträcker sig från smartphones till industriella maskiner. Vi utvecklar grundläggande teknologier för en allt mer digital värld.

Keramiska kondensatorer

Tantalkondensatorer

Kristallenheter

Keramiska halvledarpaket

Organiska halvledarpaket

Fina keramiska komponenter till utrustning för tillverkning av halvledare

Kyoceras Fina keramiska komponenter erbjuder hög precision, kemisk stabilitet och hållbarhet vid höga temperaturer för att hjälpa kunder att uppnå integrerad, högkvalitativ tillverkning.

Komponenter för tillverkning av halvledare