THE NEW VALUE FRONTIER

Bil

Bidrar till ett tryggt och säkert samhälle

Framsteg inom självkörande fordon, avancerade förarassistanssystem (ADAS) och miljömedvetenhet driver bilindustrin mot en stor omvandling. Förutom att stödja säkrare fordon, utvecklar Kyocera teknologier och produkter för ett tryggt och säkert mobilitetssamhälle, inklusive smart transportinfrastruktur.

Världens första sensorsystem för strålkastare som kombinerar vitt och nära infrarött ljus*

Nattsiktssystem för fordon

Vi utvecklar ett system som noggrant känner av och visar farliga objekt för förare för att stödja säker körning på natten, i regn, dimma eller andra miljöer som minskar sikten. Vårt system integrerar världens första strålkastare som kombinerar vitt och nära infrarött ljus med inbyggda RGB-IR-sensorer för att hjälpa till att övervinna vanliga synlighetshinder. Vår ursprungliga AI-teknik för fusionsigenkänning möjliggör mycket exakt objektdetektering från tagna bilddata.

* Strålkastare som avger vitt ljus och nära infrarött ljus från ett enda SMD-element. (Kyoceras forskning, september 2022).

Produkter

Förbättra säkerheten och hjälpa förare

Kameramoduler

Hög tillförlitlighet och avancerad optisk avkänning bidrar till att förbättra fordonets säkerhet och bekvämlighet.

Millimetervåg radarsubstrat i fordon

Substrat med inbyggda antenner för hinderdetektering.

Head-Up-Display LCD-skärmar

Fordonets hastighet och andra kritiska kördata projiceras ovanför instrumentbrädan.
Högupplöst displayteknik gör projektionen tydlig och levande.

Bilanslutningar

Kyocera utvecklar elektroniska kontakter för specifika fordonskrav, inklusive en högtillförlitlig flytande struktur kort-till-kort-kontakt som absorberar snedställning och vibrationer.

Miljövänliga högpresterande fordonskomponenter

Syre-sensorvärmare

Våra sensorvärmare når driftstemperatur bara sekunder efter att en kall motor startar, vilket säkerställer renare avgaser genom att tillåta utsläppssensorer att fungera nästan omedelbart.

LED-paket

Ultrakompakta, ytmonterbara förpackningar med låg profil är idealiska för LED för fordon med hög ljusstyrka. De erbjuder också höga värmeavledningsegenskaper.

EV-komponenter

Våra högtillförlitliga keramiska komponenter används för motordrivning och laddningsströmkoppling i elfordon och andra applikationer.