Liv och miljö/övrigt

Solenergi

Kyocera har utvecklat solceller sedan den första oljekrisen i början av 1970-talet, baserat på ett åtagande att förbättra vår värld genom förnybar energi. Vi har sedan dess utökat våra produktlinjer och levererar system som genererar solenergi, lagringsbatterier och energihanteringssystem (EMS) för att skydda den globala miljön och ställa om till ett koldioxidsnålt samhälle.

Bostadssystem för generering av solenergi

Vi tillhandahåller solmoduler av olika storlekar och former för att integrera estetiskt med olika takstrukturer samtidigt som de ökar den totala energiproduktionen.

Kommunala och industriella solenergisystem

Kyoceragruppen tillhandahåller integrerade tjänster för förnybar energi som sträcker sig från tillverkning av solmoduler till systemdesign, installation, drift och underhåll. Våra system används i solkraftverk i elnätsskala, både markmonterade och flytande på sötvattenreservoarer.

Hemenergi-hanteringssystem (HEMS) (Japan)

HEMS-teknologin optimerar hemmets energianvändning genom att göra strömförbrukningen synlig och genom att kontrollera utrustning.

Lagringssystem för litiumjonbatterier (Japan)

Våra populära litiumjonlagringssystem kan laddas över natten, när taxan är lägst, för att minimera hemmets energikostnader. De kan även ge reservström under ett strömavbrott och fungera som strömlagring på plats i hemmets solenergisystem.


Läkemedelsprodukter

Kyocera levererar ortopediska ledimplantat, tandimplantat och andra medicinska produkter utvecklade med våra avancerade materialtekniker och expertis inom ytbearbetning – vilket bidrar till att förbättra livskvaliteten för människor.

Hållbar ortopedisk ledteknik Aquala®

Keramiska medicinska material BIOCERAM® AZUL

AG-PROTEX®

AG-PROTEX är en teknologi som förbättrar de ortopediska implantatens fixeringsförmåga och antibakteriella egenskaper, vilket gynnar förenandet av implantatet och patientens eget ben.

Dentalimplantat

*Aquala, BIOCERAM AZU, och AG-PROTEX är registrerade varumärken som tillhör Kyocera Corporation i Japan och i andra länder.


Smycken och köksredskap

Med hjälp av unik keramisk kristallväxandeteknik, skapar Kyocera omkristalliserade ädelstenar som består av samma element som deras naturliga motsvarigheter. Vi har även utvecklat köksredskap gjorda av mycket slittålig keramik och andra produkter för att berika vardagslivet.

Smycken

Ädelstenar med hänförande färg och idealisk transparens marknadsförs under märket Crescent Vert® och andra varumärken.

Keramiska köksredskap

Lättviktiga och rostfria köksredskap håller eggen vass längre och är populära på grund av att de är enkla att använda.


Hotell

Vår hotellverksamhet baseras på ett åtagande att ge gästfrihet med ett hjärtligt leende. Kyocera driver en exklusiv resort utformad av den välkände arkitekten Kisho Kurokawa i Kagoshima; en lyxresort med tillgång till golf, varma källor, simning och andra sportanläggningar, också i Kagoshima; och ett elegant hotell i hjärtat av Kyoto.

Hotel Kyocera (Kagoshima, Japan)

International Golf Resort Kyocera (Kagoshima, Japan)

Hotel Nikko Princess Kyoto (Kyoto, Japan)