Kommunikationer

Smarta telefoner

Kyocera erbjuder ett sortiment av smarta telefoner för mycket krävande användare – inklusive motståndskraftiga lurar som är vatten- och dammtäta samt stöttåliga.

*TORQUE och DIGNO är registrerade varumärken som tillhör Kyocera Corporation i Japan.

TORQUE® G03 (Japan)

DuraForce PRO (U.S.A.)

Android One X3 (Japan)

Android One S4 (Japan)


Surfplatta

Tablets har blivit oumbärliga för information och kommunikation både privat och inom utbildning och affärsverksamhet. Kyoceras användarvänliga tablets är vatten- och dammtäta.

Qua tab QZ8 (Japan)

Qua tab QZ10 (Japan)


Specialtelefoner

Kyocera har utvecklat Kantan Keitai och andra mycket hållbara specialtelefoner för optimal användarvänlighet. Vi erbjuder flera olika modeller som uppfyller många typer av användarbehov.

*TORQUE och DIGNO är registrerade varumärken som tillhör Kyocera Corporation i Japan.

TORQUE® X01 (Japan)

DuraXV LTE (U.S.A.)

Kantan Keitai (Japan)

DIGNO® Keitai2 (Japan)


IoT och M2M

Våra handflatestora IoT-enheter är försedda med antenn, batteri och sju olika sensorer för att ge en tillförlitlig IoT-anslutningsbarhet i kommersiella tillämpningar, som t.ex. fjärrövervakning, godsspårning och jordbruk. Dessa hållbara moduler av hög kvalitet bidrar till utvecklingen av ett alltmer avancerat IoT-samhälle.

*IoT: Sakernas internet, M2M: Maskin-till-maskin

IoT-enheter (Japan)

IoT-moduler/ kommunikations-moduler (Japan)


Informationssystem och telekommunikationstjänster

Kyocera driver andra verksamheter i informations- och kommunikationsteknik (ICT); telekommunikationsteknik; miljö- och energiteknik; och ledningsrådgivning. Vi kan hjälpa till att införa och driva fyra huvudsakliga typer av system: informationsplattformar, kommunikationsinfrastruktur, harmoniserade ekonomi- och ekologi-infrastrukturer och företagsledningsplattformar.

Teknologi inom information och kommunikation

Vi erbjuder ICT-lösningar för lokala IT-system, planering för företagsresurser (ERP), säkerhet, molnsystem, IoT-tjänster med låga kostnader och digital marknadsföring. 

Ingenjörsvetenskap inom telekommunikation

Vi erbjuder konstruktion av trådlösa infrastrukturer, drift och underhåll, överföringsoptimering för leverantörer av telekommunikation, samt konstruktionsstöd för kärnnätverksstationer- och tjänster. 

Ingenjörsvetenkap inom miljö och energi

Vi tillhandahåller en one-stop-tjänst för design, upphandling, installation, drift och underhåll av industriella solkraftverk och andra offentliga och industriella kraftsystem, med en framgångsrik bakgrund av design och installation på både land och vatten. 

Ledningsrådgivning

Vi tillhandahåller konsulttjänster för implementering av Kyoceras unika Amoeba Management System, vilket hjälper kunderna att introducera systemet, erbjuder driftssupport samt underlättar driften av relaterade informationssystem.